Kinderen

Feestje, dagje uit in Eersel...
Eersel

Ontdek de mooie plekjes in Eersel!

Voor de kinderen is er in Eersel van alles te beleven

Het groene landschap van de Brabantse Kempen is dé grootste speeltuin die de kinderen zich maar kunnen wensen. Lekker ravotten, mountainbiken of met de skateboard er op uit. Een mooie tip: de prachtige Toeristische Poorten, in natuurgebieden zijn speelgebieden gecreëerd, zodat de kinderen de natuur zelf kunnen ervaren.

Naast speeltuinen, zwembaden, midgetgolf en andere sportieve ideeën kunt u hier ook terecht voor kinderfeestjes, uitstapjes, workshops en andere activiteiten.

Dierenliefhebbers kunnen beesten gaan bekijken én aaien bij de struisvogelboerderij, het varkensmuseum, de rondeelkippen of de koeienzichtstal.

De jeugd kan hun hart ophalen bij de vele muziekevenementen. Meezingen en genieten bij festivals zoals Flying Dutch, Music on Payday, het Paperclipfestival en Dominator. Een dagje zwemmen bij het E-3strand, het nieuwste smaakje ijs uitproberen, zelf sieraden maken of mee doen met de pubquiz. Actievelingen kunnen gaan Blobben, bandraften of de klimwand op.

Met het hele gezin op pad? Dat kan natuurlijk ook! Fijn met z’n allen in de tuk-tuk en de omgeving ontdekken. Veel plezier!

We hebben 0 resultaten voor je gevonden.