Herdenkingsconcert voor Corona slachtoffers

Evenementen
Op zaterdagavond 16 oktober 2021 zal het Kempisch Kamerkoor om 20.15 uur het Requiem van John Rutter uitvoeren. Een bijzonder herdenkingsconcert, opgedragen aan allen die zijn overleden in de Corona periode. Op deze avond zal niet alleen het requiem te horen zijn maar worden ook enkele teksten voorgelezen die passen bij deze herdenking. Het thema van deze avond zal zijn: veerkracht.
Iedereen die stil wil staan bij de gebeurtenissen uit deze ingrijpende periode, kan op 16 oktober troost vinden bij de muziek van Rutter en het mooie programma.
Het concert zal worden uitgevoerd in de St. Willibrorduskerk van Eersel, de kerk waarin Het Kempisch Kamerkoor jaarlijks op Goede Vrijdag de Johannes Passion van J.S. Bach uitvoert. Alleen in 2020 en 2021 helaas niet i.v.m. met het virus. Om die reden zal deze avond ook bijzonder zijn voor het koor, het staat voor het eerst weer op het podium sinds bijna 2 jaar.
Dit jaar bestaat Het Kempisch Kamerkoor 40 jaar, helaas geen groots jubileumconcert, maar we hopen u op deze avond troost te kunnen bieden met dit herdenkingsconcert.
De kaartverkoop is via de website www.kempischkamerkoor.nl.
Het concert wordt georganiseerd met in acht neming alle coronamaatregelen.
Soliste deze avond: Rianne Wilbers en er is een professioneel begeleidingsorkest. Algehele muzikale leiding: Cees Wouters.